Julekonsert i Namsos Kulturhus 2015

October 3, 2016

12. desember 2015 arrangerte Amanda Kamara sin første konsert på egenhånd. Medvirkende var Petter Fjerdingen, Øyvind Aune, Isak Seltveit og Elvin Venæs. Barnekoret "The singing girls" bidro på flere sanger og skapte julemagi. Konserten ble en stor suksess, og julen 2016 legger Amanda og bandet ut på en liten turné i Trøndelag med det samme konseptet. Her kan du lese anmeldelse av konserten: http://www.namdalsavisa.no/amanda-flornes-kamara/kultur/show-i-sarklasse/s/5-31-117310

 

Anmeldelse og bilder av Øivind Rånes

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square